perjantai 25. heinäkuuta 2014

¡Hola!

Mä oon jo pitkään suunnitellu, että rupeen pitämään vaihtariblogia mut oon vaan lykänny sitä koko ajan ja aatellu, että nooo alotan sitte pari viikkoa ennen lähtöä. Nyt se sitte iski mun tajuntaan, että lähtöön on tasan kaks viikkoa. Samalla tavalla aattelin, että opiskelen tässä pitkin kesälomaa espanjaa, mitä en siis osaa vielä ollenkaan, mutta hups, empä ole kauheesti siihenkää syventyny. Tää kesä on vaan menny ihan sairaan nopeesti ja ihan hullua et kohta mä jo lähden. Eilen päästiin vihdoin Helsinkiin käymään ja käytiin Chilen suurlähetystössä hakemassa viisumia (joo, vähän viime tingassa). Suurlähetystössä luvattiin, että mä kyllä saan sen ajoissa ja mä tosissaan toivon, että se pitää paikkansa. Ostettiin samal tuliaisii perheelle ku sieltä niitä löytyy vähä paremmin ku täältä :D
   Mun lento lähtee 8.8. Amsterdamin ja Buenos Airesin kautta Santiagoon. Sitten ohjelmassa on pari päivää Viña del Marissa ja 12.8. mulla on lento Santiagosta La Serenaan, kauniiseen merenrantakaupunkiin about 500km Santiagosta pohjoseen. Siellä mua odotta mun ihana perhe. Mulla on 10v pikkuveli, 12v pikkusisko ja 18v ja 19v isosiskot. Toinen pikkusisko (15v) lähtee Tanskaan päivää ennen ku mä saavun Santiagoon. Lisäks on tietenki äiti ja isä. He pitää hotellia lähellä rantaa ja asuu samassa rakennuksessa. Se on aivan ihana!
   Pakkaamista en oo vielä alottanu mut sitäki pitäs jo ruveta valmistelee. En oo kauheesti ees suunnitellu, mitä mä otan mukaa...paitsi ilman kameraa mä en lähde minneekää, se on varma.
   Koitan muistaa tulla päivittelemään kuulumisia aina välillä mut kannataa varautua siihen, että nää sivut voi jäädä vähän tylsiks, koska mä en osaa käyttää tätä ollenkaan xd. Hyvä et osaan kirjottaa päivityksii.. Mut ehkä mä vielä opin :D

3 kommenttia:

  1. hei ihana et säki aloit kirjottaa blogia! mä tosiaan oon ollu ausseissa nyt vasta alle viikon and im already loving it! pidä ihana vuosi!!

    VastaaPoista
  2. Yes, hienoo et meil kaikil kolmel on nyt blogit! ja hyvää chileläistä vuotta munki puolesta! :D

    VastaaPoista
  3. Niimpä! Helpompi ku ei tarvii sit raportoida kuulumisia kaikille eriksee. Ja ihanaa vuotta teille kummalleki! :)

    VastaaPoista